Екип

 

DSC0021-1-2   Виктория Лазарова

Личен и бизнес коуч за успех и креативно мислене.Придобила своите квалификации и знания от самият Боб Проктър, известен като един от световните ментори за развитие на човешкият потенциал.  Тя е и единственият сертифициран представител на Боб Проктър в България.  Член на Американската асоциация по интегративна психология,  хипнотерапевт, НЛП и ТЕС Практик.  Виктория е  автор на две книги издадени в САЩ и Канада. Преди да започне да работи като коуч има над 15 години мениджърски опит в големи международни компании. личен и бизнес коуч за успех и креативно мислене, автор на книги и програми.

 

AAEAAQAAAAAAAAZJAAAAJDU1YjYxY2NhLTMxMWMtNGUyOC1hODFiLWQ1NTgxZWFlYWVlYw     Юлияна Георгиева

Мениджър комуникации и кариерно развитие към Висше училище по застраховане и финанси. Организационен психолог по образование. Преди да започне да работи в сферата на образованието, работи като маркетинг и рекламен специалист в различни компании. Старта на кариерата си започва  като журналист в популярни предавания. В “Академията за новите бизнес лидери” вижда възможността да се обучават, развиват и мотивират ученици по един нестандартен и различен подход.

 

дд  Паула- Анастасия Сбиркова

Работи в отдел маркетинг на Висше училище по застраховане и финанси. Продължава образованието си в The university of sheffield, специалност “Маркетинг, реклама и ПР”.

Гост-лектори:

доц. д-р Даниела Колева е преподавател във ВУЗФ, в Международния факултет на университета Шефилд по дисциплините стратегически мениджмънт, организационно поведение, бизнес комуникации, бизнес коучинг, корпоративна социална отговорност и управление на човешките ресурси. Сертифициран трейнър по невро-лингвистично програмиране и коучинг и сертифициран мастър хипнотерапевт. Има богат опит в бизнес комуникациите и междукултурната комуникация. Редовно канен гост-лектор на академични и бизнес събития.

Любов Кирилова е Управляващ Партньор на 11235 Ltd. Тя е професионалист с над 21 години международен опит в областта на Управлението на маркетинга и продажбите в телекомуникациите: мобилни, фиксирани и интернет услуги и ИТ решения за финансови и търговски институции.

Гергана Раковска е председател на Фондация  на бизнеса за образованието и директор на Националния борд на сертифицираните кариерни консултанти в България. Занимава се с кариерно консултиране и утвърждаване на ролята на кариерните консултанти в образованието и пазара на труд в България от повече от 10 години. В момента ръководи проект по програма Еразъм+, наречен Прометей (www.prometheus-eu.net), който създава съвременни мобилни инструменти за кариерно консултиране.

Елена Радева – има 17-годишен опит в областта на човешките ресурси. Работила е в сферата на висшето образование (Университет на Тексас – Арлингтън, Американски университет в България), банковото дело (УниКредит Булбанк) и консултантските услуги (КПМГ България). Участвала е в множество проекти и проучвания. Занимава се с доброволческа дейност към различни организации.

Елена има Докторска степен (ABD) по Мениджмънт с под-специалност по Психология и Магистърска степен по Мениджмънт на човешките ресурси от Университета на Тексас, Арлингтън.

Елена е сертифицирана като Старши професионалист по човешки ресурси (SPHR) от Обществото по управление на човешките ресурси (SHRM) и е преподавала подготвителни класове за сертификата.

Искрен Тончев- Искрата е национален шампион по бийтбокс за 2011, представил България на световното първенство в Берлин през 2012. Отраснал в музикално семейство, той има множество музикални таланти – композира, пее, свири на пиано, флейта и саксофон. Работил е по проекти с български поп изпълнители като Ангел и Моисей, Павел и Вензи, участвал е в аранжимента на песента на Ана Мария и Богомил „Теб си пожелах“. Участва и в проекта на Софийската Филхармония – „Рицарска история“. Партнира на Невена Пейкова в дебютния клип към песента ѝ „Избран“.Сега, когато е признат за един от най-добрите в България и мери сили с най-добрите на световните сцени. Стигна до финала и в реалити шоуто “България търси таланти”- 2016

Мая Христова  е Мениджър Обучения в Хюлет-Пакард Ентерпрайс България. През последните 15 години тя е заемала ключови управленски позиции в обучаващи институции на големи мултинационални компании в сферата на информационните и комуникационни технологии. Кариерата ѝ е свързана със създаването, управлението и развитието на сертифицирани учебни центрове и с управлението на мащабни и дългосрочни проекти свързани с обучения.

 

 

Comments are closed.